flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив експертизу у справі стосовно забруднення в акваторії морського порту «Південний»

10 вересня 2020, 14:06

     Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Щавинської Ю. М.  перебуває справа №916/1287/20 за позовом прокурора в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції Кримсько-Чорноморського округу до судновласника «MARINO SHIPPING CO PTE LTD» про стягнення на користь держави збитків, заподіяних внаслідок забруднення внутрішніх морських вод України пальмовою олією, на суму 65 174 542,29 грн.

     Ухвалою Господарського суду Одеської області від 31 серпня 2020 року призначено судову комплексну біологічну та інженерно-екологічну експертизу, яка буде проводитися Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України.

     Суд зупинив провадження у справі до закінчення проведення експертизи та повернення матеріалів справи до Господарського суду Одеської області.

     Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланням:

 

     Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).