flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи стосовно забруднення в акваторії морського порту «Південний»

11 серпня 2020, 16:27

      Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Щавинської Юлії Михайлівні перебуває справа №916/1287/20 за позовом прокурора в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції Кримсько-Чорноморського округу до судновласника «MARINO SHIPPING CO PTE LTD» про стягнення на користь держави збитків, заподіяних внаслідок забруднення внутрішніх морських вод України пальмовою олією, на суму 65 174 542,29 грн.

       За час, що минув після останнього судового засідання, до суду надійшли пояснення від Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" в особі Південної філії Державного підприємства "Адміністрація морських портів України".

       Також, в день судового засідання, 10 серпня 2020 року, до суду надійшло декілька клопотань відповідача: про призначення експертизи, про залишення позовної заяви без розгляду, про залучення документів та додаткові пояснення по справі. З метою детального ознайомлення із вказаними клопотаннями, суд вирішив продовжити строк підготовчого провадження та оголосив перерву до 26 серпня 2020 року о 15:30.

       Судове засідання відбудеться у приміщені Господарського суду Одеської області за адресою проспект Шевченко, 29.

       Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланнями:

       Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).