flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи щодо реєстрації будинку Русова

04 вересня 2020, 14:13

     Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє про те, що в провадженні судді Цісельського Олега Володимировича перебуває справа №916/2043/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Петрекс Плюс» до Одеської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора.

     ТОВ «Петрекс Плюс» звернулося до суду з позовом, в якому просить визнати незаконним та скасувати рішення державного реєстратора про державну реєстрацію прав, на підставі якого було внесено запис про реєстрацію за територіальною громадою міста Одеси нежитлового приміщення загальною площею 5022,00 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова.

     У судовому засіданні, 3 вересня 2020 року, судом були розглянуті клопотання/документи, подані позивачем:

  • про зміну предмету позову;
  • про залучення додаткового співвідповідача в особі Виконавчого комітету Одеської міської ради;
  • про залучення додаткових доказів.

      У  задоволені клопотання про зміну предмету позову судом було відмовлено,  оскільки позивачем були заявлені додаткові позовні вимоги немайнового характеру. Також позивачу було відмовлено у залучені співвідповідача.

     На засіданні також були розглянуті клопотання/документи відповідача:

  • про закриття провадження;
  • заперечення проти прийняття до розгляду заяву про уточнення позивних вимог;
  • заперечення на відповідь на відзив.

     В задоволені клопотання про закриття провадження відповідачу було відмовлено, оскільки в супереч позиції відповідача, зазначений спір підлягає розгляду лише в порядку господарського судочинства.

     З метою надання можливості учасникам справи надати до суду додаткові докази, документи та пояснення щодо ходу процесу та поданих доказів й клопотань, суд вирішив протокольно продовжити строк підготовчого провадження та оголосив перерву до 22 вересня 2020 року о 14:20.

     Наступне судове засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

     Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланням: https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/979566/

   

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).