flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді розглядається справа щодо реєстрації будинка Русова     

11 вересня 2020, 18:13

     Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє про те, що в провадженні судді Цісельського Олега Володимировича перебуває справа №916/2043/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Петрекс Плюс» до Одеської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора.

     ТОВ «Петрекс Плюс» звернулося до суду з позовом, в якому просить визнати незаконним та скасувати рішення державного реєстратора про державну реєстрацію прав, на підставі якого було внесено запис про реєстрацію за територіальною громадою міста Одеси нежитлового приміщення загальною площею 5022,00 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова.

     Напередодні судового засідання відповідачі подали до суду відзиви на позовну заяву. Також від позивача надійшла заява про зміну предмету позову та клопотання про залучення співвідповідача в особі виконавчого комітету Одеської міської ради.

     Під час судового засідання, 11 серпня 2020 року, у зв’язку з неявкою позивача, суд вирішив перенести розгляд вищезгаданих  клопотань та оголосити перерву до 3 вересня 2020 року о 12:00.

     Засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

    Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).