flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи щодо забруднення акваторії морського порту «Південний»

14 липня 2020, 12:18

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Щавинської Ю.М. знаходиться справа №916/1287/20 за позовом Комінтернівської місцевої прокуратури Одеської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в Одеській області до "MARINO SHIPPING CO PTE LTD" за участю третіх осіб: Товариства з обмеженою відповідальністю "Єврохем Шиппінг /Одеса/, ЛТД" та Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" в особі Південної філії Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" про стягнення на користь держави збитків, заподіяних внаслідок забруднення внутрішніх морських вод України пальмовою олією, на суму 65 174 542,29 грн.

За час, що минув після останнього судового засідання, до суду надійшли пояснення від Державного підприємства "Адміністрація морських портів України" в особі Південної філії Державного підприємства "Адміністрація морських портів України". У судовому засіданні відповідачем були подані заперечення на відповіді на відзив прокуратури та Державної екологічної інспекції в Одеській області.

13 липня 2020 року суд оголосив перерву в судовому засіданні до 10 серпня 2020 року о 15:00 у зв'язку із необхідністю вивчення заяв по суті справи, які надійшли від учасників процесу.

Наступне судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29.

 

Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланнями: https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/941854/, https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/960444/.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).