flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу! Робота Господарського суду Одеської області в умовах надзвичайної ситуації та продовження коронавірусного карантину!

26 березня 2020, 16:25

Кабінет Міністрів України постановою №239 від 25.03.2020р. продовжив термін дії карантину до 24 квітня 2020 року, а також запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України на 30 днів.

Господарський суд Одеської області продовжує працювати, однак з метою попередження виникнення та запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо розгляд справи не передбачає обов'язкової присутності учасників сторін.

Тому, наполегливо рекомендуємо учасникам судових процесів завчасно направляти до суду клопотання про проведення засідання без участі представника у разі відсутності необхідності такої участі.

Нагадуємо, що відповідні шаблони клопотань розміщені за посиланням, а також звертаємо увагу на можливі варіанти звернення або надсилання документів до Господарського суду Одеської області:

ü або на поштову адресу: 65119, м. Одеса, проспект Шевченка, 29;

ü або на електронну адресу: inbox@od.arbitr.gov.ua (через особисту електронну пошту або через mail.gov.ua.);

ü або через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд».

Для направлення до суду документів та отримання судових рішень через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» слід пройти реєстрацію за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua та автентифікуватись за допомогою електронного цифрового підпису.

 

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися за телефоном інформаційного центру „Єдине вікно” (0482) 307-983.

Життя та здоров’я людей є найважливішою цінністю.

Ми разом з кожним у цей складний період і вживатимемо усіх заходів для забезпечення належної роботи суду в умовах пандемії.

 

Дякуємо за порозуміння!