flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще один крок на шляху до відкритості діяльності суду

13 лютого 2014, 16:45
З метою підвищення відкритості та прозорості діяльності суду, а також забезпечення права громадян на доступ до правосуддя та покращення роботи суду в цілому з 14 лютого 2014 року в господарському суді Одеської області буде працювати телефонна „гаряча лінія” за номером телефону (0482) 307-974, за якою усі бажаючі можуть оперативно отримати необхідну інформацію, що стосується організації роботи суду, залишити свої повідомлення та зауваження та надати пропозиції з питань організаційного забезпечення суду. 
Крім того, учасникам судового процесу оперативно надається інформація щодо руху та розгляду справ, заяв, скарг, клопотань за телефоном інформаційного центру суду: (0482) 307-983.
 У господарському суді Одеської області також організовано проведення особистого прийому керівництвом суду громадян та представників юридичних осіб з питань організаційного забезпечення діяльності суду. Із графіком прийому можна ознайомитись на веб-сайті господарського суду Одеської області офіційного веб-порталу судової влади України у розділі „Для суб’єктів господарської діяльності та інших осіб”, рубрика „Розклад роботи суду, графіки прийому громадян”.
Також зауважуємо, що можна звертатися на електронну пошту господарського суду Одеської області inbox@od.arbitr.gov.ua з питань, які відносяться до організації роботи суду та для надсилання запитів на інформацію відповідно до Закону „Про доступ до публічної інформації”.