flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В господарському суді Одеської області відбулись навчання працівників апарату суду

08 лютого 2014, 10:00
В господарському суді Одеської області регулярно відбуваються навчання помічників суддів та секретарів судового засідання.
Так, 8 січня 2014 року було проведено теоретично-практичне заняття із помічниками суддів та секретарями судового засідання суддів, які розглядають справи про банкрутство та спори, пов’язані з банкрутством відповідно до спеціалізації встановленої у господарському суді Одеської області. Заняття було присвячене застосуванню Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство. На вищезазначеному заході відповідальні працівники отримали практичні навики стосовно порядку заповнення електронного запиту на автоматизований відбір арбітражного керуючого у справах про банкрутство за встановленою формою.
 Ще одне навчально-практичне заняття з помічниками суддів та секретарями судового засідання суддів, які розглядають справи про банкрутство та спори, пов’язані з банкрутством відповідно до спеціалізації суддів господарського суду Одеської області було організоване 22 січня 2014 року. На даному заході відповідальних працівників апарату суду було ознайомлено з функціональними можливостями комп’ютерної програми „Діловодство спеціалізованого суду” щодо оприлюднення відомостей у справах про банкрутство. Помічники суддів та секретарі судового засідання отримали практичні навики роботи у комп’ютерній програмі „Діловодство спеціалізованого суду” стосовно надсилання електронних оголошень, повідомлень у справах про банкрутство на сайт Вищого господарського суду України.
Такі заходи сприяють поліпшенню організації роботи у суді та оптимізації роботи при розгляді справ про банкрутство.