flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В господарському суді Одеської області відбулись Збори суддів

07 лютого 2014, 09:08
 Головуючий на зборах голова господарського суду Одеської області  Волков Роман Володимирович доповідав про підсумки роботи суду за 2013 рік. Голова суду довів до відома суддів план роботи Вищого господарського суду на 2014 рік. Після чого, судді заслухали звіт керівника апарату суду Вінцевської Олени Олегівни про виконану роботу за 2013 рік.
 Головою суду було винесено на обговорення довідку про підстави скасувань процесуальних документів, прийнятих господарським судом Одеської області за 2013 рік та аналітичну довідку Одеського апеляційного господарського суду за четвертий квартал 2013 року. Крім цього, головуючим запропоновано обговорити Проект постанови пленуму Вищого господарського суду України „Про внесення змін і доповнень до деяких постанов пленуму Вищого господарського суду України” на предмет доповнень та зауважень.
       Головою суду доведено до відома суддів правові позиції Вищого господарського суду України, які викладені у постановах пленуму.
Також, суддям господарського суду Одеської області були доведені до відома Рішення Ради суддів господарських судів та правові позиції Верховного суду України, які викладені у постановах, прийнятих за результатами перегляду судових рішень.
 На Зборах суддів, що відбулись, обговорені вагомі питання для здійснення правосуддя господарським судом Одеської області та способи вирішення проблемних питань, які виникають в процесі судочинства.