flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді взяли участь у круглому столі на тему: «Захист честі, гідності та ділової репутації осіб та прав інтелектуальної власності від порушень у мережі Інтернет»

21 квітня 2017, 15:00

 У сучасному суспільстві кількість фактів порушення прав особи на повагу честі, гідності, ділової репутації та прав інтелектуальної власності у мережі Інтернет все більше зростає і тому постає низка проблем із процедурою захисту особою своїх порушених прав.

Так 20 квітня 2017 року на базі Одеського апеляційного господарського суду відбувся круглий стіл на тему: «Захист честі, гідності та ділової репутації осіб і прав інтелектуальної власності від порушень у мережі Інтернет».
В ході круглого столу суддя Одеського апеляційного адміністративного суду Лариса Зуєва у своїй доповіді розкрила питання «Інтелектуальної власності в мережі Інтернет».
Партнер юридичної фірми «GENTLS» (м. Київ) Олег Громовий виступив з доповіддю на тему: «Питання належного відповідача у справах про захист честі, гідності та ділової репутації» виступив
Генеральний директор Консорціуму «Український центр підтримки номерів і адрес» Юрій Каргополов спільно з директором департаменту «Центр компетенції» консорціуму «Український центр підтримки номерів і адрес» Наталею Разиграєвою підготували доповідь-презентацію на тему: «Нові механізми захисту прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет».
Від Господарського суду Одеської області у заході взяли участь голова суду Володимир Петров та судді - Світлана Антощук, Юлія Бездоля, Сергій Гут, Юлія Мостепаненко, Юлія Невінгловська, Катерина Погребна та Юрій Шаратов.
За підсумками проведення круглого столу відбулась вільна дискусія, відповідно до якої учасники обговорили проблемні питання захисту честі, гідності та ділової репутації осіб та прав інтелектуальної власності від порушень у мережі Інтернет.
 
(фото взято зі сторінки Одеського апеляційного господарського суду в соціальній мережі Facebook)