flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді приймають участь у спільній нараді за підсумком надання методичної допомоги у застосуванні законодавства про банкрутство

24 березня 2017, 15:06

         Сьогодні, у конференц-залі Одеського апеляційного господарського суду робочою групою Вищого господарського суду України у складі судді Полякова Б.М. проводиться підсумкова нарада за результатами надання методичної допомоги у застосуванні законодавства про банкрутство Господарським судам Одеського апеляційного округу, яка проходить на виконання пункту 2.9 плану роботи Вищого господарського суду України на 2017 рік.

        Підсумкова нарада проходить за участю суддів Господарського суду Одеської області , суддів Одеського апеляційного Господарського суду у режимі відеоконференції з Господарськими судами Миколаївської і Херсонської областей. Так основною метою якої є обговорення актуальних питань, що виникають при вирішенні спорів про банкрутство та спорів, пов’язаних з банкрутством.

Слід зазначити, що з 20 по 24 березня 2017 року робочою групою було вивчено стан здійснення правосуддя в Господарських судах Одеського апеляційного округу, а також додержання норм чинного законодавства під час розгляду справ зі спорів про банкрутство, в тому числі і в Господарському суді Одеської області.