flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз по справі про банкрутство Державного підприємства „Дослідне господарство „Андріївське” Інституту сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України”

20 лютого 2017, 17:27

  

Сьогодні, 20 лютого 2017р. Господарським судом Одеської області у складі судді Грабован Л.І.  проведено  чергове судове засідання у  справі  №916/735/16 про визнання банкрутом Державного підприємства „Дослідне господарство „Андріївське” Інституту сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України”.
У судовому засіданні розглядалось клопотання комітету кредиторів про введення процедури санації. Кредитором, боржником, розпорядником майна та засновниками боржника Національною академією аграрних наук України та Інститутом сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України були надані клопотання про відкладення розгляд справи та продовження процедури розпорядження майном боржника.
 
Наступне судове засідання призначено на 01.03.2017р. о 15.00 у залі судових засідань №9, 4 поверх в приміщенні господарського суду Одеської області м. Одеса, пр. Шевченко, 29.
 
Повні тексти електронних копії процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (regestr.court.gov.ua).
 
      Відеофіксація судового процесу здійснювалась працівниками суду.
 
       Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах  є відкритим, за винятком визначених законом випадків.
 
 Представникам засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ  рекомендуємо звертатись до прес-служби господарського суду Одеської області.
 
  Господарський суд є відкритим для спілкування з засобами масової інформації та закликає представників засобів масової інформації діяти в межах чинного національного законодавства про судоустрій та засоби масової інформації, з дотриманням принципів журналістської етики та міжнародних зобов’язань України стосовно забезпечення свободи преси і незалежності правосуддя.