flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду Одеської області прийняв участь у засіданні Ради суддів України!

13 лютого 2017, 11:22

  

10 лютого 2017 року відбулось засідання Ради суддів України. У засіданні прийняв участь суддя господарського суду Одеської області, який є членом Ради суддів України – Демешин Олександр Анатолійович.
Треба зазначити, що не всі питання, які були включені до Порядку денного засідання Ради суддів України були розглянуті. А саме було відкладено розгляд резонансних питань, які стосуються фінансового забезпечення діяльності суддів та працівників апарату судів; питання щодо звуження гарантій належної оплати праці, виплат у зв’язку з виходом на пенсію та обмеження розміру довічного утримання суддів, суддів у відставці; щодо необхідності вирішення питання про віднесення посад державної служби в апеляційних судах України до груп оплати праці, передбачених Схемою посадових окладів на посадах державної служби за групами оплати праці з урахуванням юрисдикції державних органів у 2017 році, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15; про розгляд звернення керівника апарату Жовтневого районного суду м. Маріуполя щодо надання роз’яснення з питання обрання суддів на адміністративні посади. Вищезазначені питання будуть розглядатися на найближчому засіданні Ради суддів України після більш детального опрацювання та вивчення. Як зауважила голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, всі рішення, що стосуються оплати праці судді, мають прийматися виважено і стосуватися усіх аспектів цього питання.
Член Ради суддів України суддя господарського суду Одеської області Демешин Олександр Анатолійович прийняв участь в обговоренні питань Порядку денного.