flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду прийняв участь у роботі круглого столу

28 жовтня 2014, 10:24
Голова суду прийняв участь у роботі круглого столу на тему: „Судова реформа в Україні – стан і перспективи: забезпечення належного доступу до правосуддя, ефективність судового захисту, підвищення авторитету судової влади та довіри громадян”!
 
Голова господарського суду Одеської області Петров Володимир Степанович прийняв участь у роботі круглого столу на тему: „Судова реформа в Україні – стан і перспективи: забезпечення належного доступу до правосуддя, ефективність судового захисту, підвищення авторитету судової влади та довіри громадян”, який відбувся 22 жовтня у м. Києві в конференц-залі Вищого господарського суду України. 
Метою круглого столу стало: обговорення стану і змісту судової реформи в Україні та політико-правових чинників, що впливають на перспективу розвитку судової реформи; визначення єдиної концепції реформування відповідно до вимог правової демократичної держави і громадського суспільства.
Крім того, в роботі круглого столу прийняли участь очільники і представники Верховного суду України, Вищого адміністративного суду України, Ради суддів України та рад суддів спеціалізованих судів України, Генеральної прокуратури України, члени профільного комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя, керівники та представники вітчизняних і закордонних неурядових організацій, профільні науковці, експерти та відомі адвокати. 
Регламент заходу складався з відкриття засідання круглого столу – вітального слова голови Вищого господарського суду України Львова Б.Ю., виступів учасників засідання круглого столу згідно обраної теми. Зокрема, голова господарського суду Одеської області Петров В.С. підготував тези на тему: „Окремі проблемні питання судової реформи в Україні”. По закінченню заходу голова Вищого господарського суду України Львов Б.Ю. підвів підсумки та закрив засідання круглого столу.