flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В господарському суді Одеської області відбувся День відкритих дверей!

28 травня 2014, 17:43
В господарському суді Одеської області було проведено День відкритих дверей. У заході прийняли участь студенти 5 курсу Міжнародного гуманітарного університету.  
Програма проведення Дня відкритих дверей включила в себе  відвідання судового засідання по справі про банкрутство № 5017/983/2012, суддя Антощук Світлана Іванівна; доповідь керівника апарату суду Вінцевської Олени Олегівни про діяльність суду та структурних підрозділів. Крім цього студенти, у супроводі прес-секретаря, відвідали приймальню голови суду, кабінет керівника апарату та відділи суду, робочі кабінети помічників суддів та секретарів судових засідань. В ході екскурсії приміщенням суду відвідувачі завітали до залів судових засідань, в тому числі залу, обладнаного системою відеоконференцзв’язку. Також, майбутні спеціалісти в галузі права отримали роз’яснення про порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи. Відвідувачі мали змогу поставити свої запитання як судді так і керівнику апарату суду.
Наприкінці заходу керівник апарату суду Вінцевська О.О. побажала присутнім успіхів у навчанні та подальшому працевлаштуванні. Студенти висловили подяку керівництву суду за проведений захід.
Підводячи підсумки Дня відкритих дверей у господарському суді Одеської області слід зазначити, що проведення такого заходу сприяє підвищенню загального рівня правової культури, формуванню у молоді довіри та поваги до судової влади, а також побудові діалогу між судовою владою та громадськістю.