flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішенням господарського суду Одеської області визнано право власності на об’єкти нерухомого майна за державою.

21 травня 2014, 15:16
Рішенням господарського суду Одеської області визнано право власності на об’єкти нерухомого майна за державою в особі Міністерства внутрішніх справ України, якому підпорядковане Одеське училище професійної підготовки працівників міліції ГУМВС України в Одеській Області.
Набрало законної сили рішення господарського суду Одеської області від 05 травня 2014 року по справі №916/296/14 про задоволення позовних вимог Прокурора Одеської області в інтересах держави в особі, якою є Міністерство внутрішніх справ України до Одеської міської ради за участю третіх осіб Одеського училища професійної підготовки працівників міліції Головного управління МВС України в Одеській області та Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції Головного управління юстиції в Одеській області  про визнання права власності на об’єкти нерухомого майна, загальною площею 16354, 07 кв. м,  що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. 21-й км. Старокиївської дороги, 42-В.   
 Право власності держави, інтереси якої представляв прокурор, визнано в повному обсязі як таке, що є обґрунтованим та підтвердженим належними доказами та наявними матеріалами справи.
 
 
 
 
Прес-секретар господарського суду Одеської області        
Березовська К.І.