flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у господарському суді Одеської області!

05 травня 2014, 17:15

 

З метою формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності молоді та громадян про діяльность судових органів, формування у них поваги до права, а також задля покращення доступу до правосуддя та укріплення довіри до судової влади в травні 2014 року у господарському суді Одеської області буде проведено День відкритих дверей.
На захід запрошуються всі бажаючі та особи, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних ВУЗів, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян.
Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе екскурсію приміщенням суду, ознайомлення з діяльністю структурних підрозділів тавідвідування судових засідань.
Крім цього, буде проведено роз’яснення про порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді.
День відкритих дверей буде проведено 28 травня 2014 року в приміщенні господарського суду Одеської областіза адресою: м. Одеса, проспект Шевченка 29, початок об 11 год.00хв.
Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно повідомити прес-секретаря суду за телефоном 307-995 до 27 травня 2014 року.