flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про результати конкурсу на заміщення посад державної служби в Господарському суді Одеської області, який відбувся 05 липня 2017 року

05 липня 2017, 17:35

Переможцем конкурсу на заміщення посади провідного спеціаліста відділу управління персоналом стала Чуженкова Анастасія Геннадіївна (10 балів).

          Переможцем конкурсу на першу посаду провідного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) відповідно до підсумкового рейтингу стала Труш Вікторія Вікторівна (9 балів). Другим за результатами конкурсу став Цісельський Кирило Олександрович (6 балів).

         Переможцем конкурсу на другу посаду провідного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) відповідно до підсумкового рейтингу стала Діхтяренко Анна Богданівна (9 балів). Другим за результатами конкурсу став Ловга Ігор Сергійович (6,2 бали).

Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря суду відділу документального забезпечення (канцелярія) стала Сідаш Анна Володимирівна (9 балів).

Переможцем конкурсу на заміщення посади судового розпорядника відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду став Корчовий Роман Васильович (6 балів).

За результатами першого етапу конкурсу (тестування) на заміщення посади провідного спеціаліста статистичного відділу єдиним кандидатом набрано „0” балів. У зв’язку з чим, його не допущено до наступного етапу конкурсу (співбесіди) та не визначено кандидата на зайняття вакантної посади.

Конкурс на заміщення посади головного спеціаліста відділу управління персоналом та секретаря суду відділу документального забезпечення (канцелярія) на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку не відбулися у зв’язку з відсутністю кандидатів на зайняття посад державної служби.