flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби 20 березня 2017 року

21 березня 2017, 00:00
Переможцем конкурсу на заміщення посади судового розпорядника відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду відповідно до підсумкового рейтингу став Цісельський Кирило Олександрович (8,1 балів).
Переможцем конкурсу на заміщення посади провідного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) відповідно до підсумкового рейтингу став Тельний Назар Сергійович (9 балів). Другою за результатами конкурсу стала Галюк Тетяна Василівна (7,1 балів).
Переможцем конкурсу на заміщення посади головного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) відповідно до підсумкового рейтингу стала Янакій Анна Петрівна (10 балів). Другою за результатами конкурсу стала Галюк Тетяна Василівна (7,4 балів).
Переможцем конкурсу на заміщення посади головного спеціаліста (із зв’язків з громадськістю та ЗМІ) аналітично – інформаційного відділу відповідно до підсумкового рейтингу стала Тартачник Ірина Володимирівна (10 балів). Другим за результатами конкурсу став Тельний Назар Сергійович (5,5 балів).

Конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу документального забезпечення (канцелярія) не відбувся у зв’язку з відсутністю кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби.