flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби 22-23 грудня 2016 року

26 грудня 2016, 00:00

            Переможцем конкурсу на заміщення посади начальника відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду відповідно до підсумкового рейтингу стала Войтова Вікторія Олександрівна (18 балів).

Переможцем конкурсу на заміщення посади заступника начальника аналітично-інформаційного відділу відповідно до підсумкового рейтингу стала Смолієнко Марина Ігорівна (18 балів).
Переможцем конкурсу на заміщення посади головного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярія) відповідно до підсумкового рейтингу стала Іовчева Олена Вікторівна (10 балів). Другим за результатами конкурсу став Арзуманян Вазген Арменович (5,8 балів).
Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу управління персоналом стала Карагяур Вікторія Миколаївна (7,2). Другим за результатами конкурсу став Арзуманян Вазген Арменович (6,6).
Переможцем конкурсу на заміщення посади судового розпорядника сектору забезпечення судового процесу відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду відповідно до підсумкового рейтингу став Ісак Дмитро Павлович (9,2 балів). Другою за результатами конкурсу стала Алієва Сабіна Магомедівна (4,2 бали).
Переможцем конкурсу на заміщення посади секретаря судового засідання сектору забезпечення судового процесу відділу контролю та організаційного забезпечення діяльності суду відповідно до підсумкового рейтингу стала Матвієнко Анна Сергіївна (10 балів). Другим за результатами конкурсу став Меркт Віталій Ростиславович (6,4 бали).
За результатами конкурсу на заміщення посади головного спеціаліста аналітично-інформаційного відділу конкурсною комісією не визначено кандидата на зайняття вакантної посади.
Конкурс на заміщення вакантної  посади провідного спеціаліста фінансово-економічного відділу не відбувся у зв’язку з відсутністю кандидатів на зайняття вакантної посади державної служби.