flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглядає справу про управління будинками та прибудинкової території у Крижанівці

31 січня 2019, 10:48

Прес-служба суду повідомляє, що в провадженні судді Господарського суду Одеської області Смелянець Ганни Євгенівни знаходиться справа №916/2113/18 за позовом Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ)“Суворовський 56-56А” до відповідача Обслуговуючого кооперативу “Суворовський” про зобов’язання вчинити дії, визнання відсутності  будь-яких відносин між позивачем та відповідачем, визнання безпідставним нарахування плати за житлово-комунальні послуги, та за утримання будинку і прибудинкової території.

Спір виник в результаті відмови відповідача (обслуговуючого кооперативу “Суворовський”) у передачі документів на управління будинками за адресами с. Крижанівка, вул. Генерала Бочарова, 56,56а позивачу – Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Суворовський 56-56А”.

Під час розгляду справи судом встановлено, що державну реєстрацію  ОСББ “Суворовський 56-56А” (позивача) було скасовано. Внаслідок чого, відповідач (обслуговуючий кооператив “Суворовський”) просив суд залишити позов без розгляду. В свою чергу, об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку “Суворовський 56-56А” заявлено клопотання про колегіальний розгляд справи. У судовому засіданні 30.01.2019р. справу призначено до колегіального розгляду.

 

 

Повні тексти ухвал суду можна знайти на веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/.