flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом повернуто приміщення на Фонтанській дорозі до державної власності

21 листопада 2018, 17:26

Рішенням Господарського суду Одеської області від 07.11.2018 року  у справі №916/700/17 задоволено позов Міністерства оборони України та Військової академії до Одеської міської ради та Приватного підприємства НВКТФ «Лідер – Люкс»  про визнання недійсним свідоцтва про право власності та договору купівлі-продажу на приміщення. Так, в результаті розгляду судової справи, визнано недійсним свідоцтво про право власності територіальної громади міста Одеси в особі Одеської міської ради на нерухоме майно та договір купівлі-продажу нерухомого майна, яке розташовано за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, буд. 8/1-А, що складається з одноповерхової будівлі, загальною площею 55,1 кв.м.

Суд, дослідивши матеріли справи, встановив, що  під час укладення спірного договору купівлі-продажу Одеська міська рада не була фактичним власником спірного майна, а отже не мала права відчужувати військове майно Приватному  підприємству НВКТФ «Лідер – Люкс» на підставі договору купівлі-продажу.

Під час розгляду справи суд встановив факт належності спірного військового майна до державної власності.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reyestr.court.gov.ua).