flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом визнано незаконним рішення наглядової ради ПАТ «МВО «Оріон»

21 листопада 2018, 17:25

Господарський суд Одеської області у складі судді Наталії Рога  19.11.2018р. ухвалив рішення  у справі №916/1419/18, яким задоволено у повному обсязі позовні вимоги ТОВ «Грінстрой» до ПАТ «Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон» (ПАТ «МВО «Оріон»), а саме визнано незаконним та скасовано рішення наглядової ради ПАТ «МВО «Оріон»:

- щодо надання згоди на безоплатну передачу нерухомого майна дошкільного навчального закладу «Радуга» (за адресою: м. Одеса, вул. Картамишевська, буд. 10), що обліковується на балансі ПАТ «МВО «Оріон» у комунальну власність територіальної громади міста Одеси, без права його відчуження або використання не за цільовим призначенням та/або зміни його профілю діяльності;

- щодо доручення голові наглядової ради підписати акт приймання-передачі нерухомого майна дошкільного навчального закладу у комунальну власність територіальної громади міста Одеси.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reyestr.court.gov.ua).