flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд інформує про хід розгляду справи стосовно рішення наглядової ради ПАТ «МВО «Оріон» про надання згоди на безоплатну передачу нерухомого майна дошкільного навчального закладу у комунальну власність

20 серпня 2018, 16:30

Прес-служба Господарського суду Одеської області інформує про перебіг розгляду справи №916/1419/18 за позовом ТОВ «Грінстрой» до ПАТ «Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон» (ПАТ «МВО «Оріон») про визнання незаконним та скасування рішення наглядової ради ПАТ «МВО «Оріон» щодо надання згоди на безоплатну передачу нерухомого майна дошкільного навчального закладу (за адресою: м. Одеса, вул. Картамишевська, буд. 10), що обліковується на балансі ПАТ «МВО «Оріон» у комунальну власність територіальної громади міста Одеси, без права його відчуження або використання не за цільовим призначенням та/або зміни його профілю діяльності; про доручення голові наглядової ради підписати акт приймання-передачі нерухомого майна дошкільного навчального закладу у комунальну власність територіальної громади міста Одеси. Справу розглядає суддя Наталія Рога.

Так, сьогодні, після оголошення перерви від 16.08.2018р. до 20.08.2018р., відбулось чергове судове засідання у справі, за результатами якого ухвалою суду від 20.08.2018р.:

  •      у задоволенні клопотання ПАТ «МВО «Оріон» про залучення третьої особи відмовлено;
  •      за ініціативи суду було залучено до участі у справі у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській області та Одеську міську раду;
  •      клопотання ТОВ «Грінстрой» про забезпечення позову задоволено частково, а саме: заборонено ПАТ «МВО «Оріон» вчиняти будь-які дії, направлені на відчуження шляхом безоплатної передачі до комунальної власності територіальної громади міста Одеси нерухомого майна дошкільного навчального закладу, в решті - відмовлено.

Наступне судове засідання у справі відбудеться 06.09.2018р. о 14 год. 00 хв. у приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, в залі судового засідання №16 (5 поверх).

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reyestr.court.gov.ua).