flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За рішенням Господарського суду Одеської області Державний бюджет поповниться близько на 1,5 млн грн.

13 червня 2018, 16:57

Господарським судом Одеської області розглянуто справу №916/1471/16 за позовом прокуратури Одеської області в інтересах держави до відповідача товариства з обмеженою відповідальністю за участю Міністерства інфраструктури України про стягнення заборгованості за договором оренди цілісного майнового комплексу у сумі близько 1,5 млн грн.

Як було встановлено в судовому засіданні, між регіональним відділення Фонду державного майна України по Одеській області та ТОВ «Контейнерний термінал Юсеком» було укладено договір оренди цілісного майнового комплексу ДП «Укрспецобладнання». Проте всупереч договору оренди, відповідач понад два роки не сплачував орендну плату за використання державного нерухомого майна, в результаті чого виникла заборгованість.

Господарський суд, оцінюючи докази у справі у їх сукупності, ухвалив рішення від 23.05.2018р., яким позовні вимоги прокуратури Одеської області в інтересах держави задоволено у повному обсязі та стягнуто з ТОВ «Контейнерний термінал Юсеком» на користь Державного бюджету України заборгованість за договором оренди. Справу розглядала суддя Петренко Наталія Дмитрівна.

 

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reyestr.court.gov.ua).