flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винесено рішення у справі стосовно відведення земельної ділянки у власність гр. Ломаченко Василю Анатолійовичу

23 жовтня 2017, 16:26

Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє, що сьогодні, 23 жовтня 2017 року, проголошено вступну та резолютивну частину рішення у справі №916/2674/16, яким відмовлено у повному обсязі Міністерству оборони України та Білгород-Дністровській квартирно-експлуатаційній частині району до відповідача Білгород-Дністровської міської ради за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів – відділу Держгеокадастру у м. Білгород-Дністровському Одеської області, Кабінету Міністрів України, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Василя Ломаченка про визнання незаконним та скасування рішення. Справу розглядала суддя Юлія Щавинська.

З повним текстом рішення та обґрунтуванням відмови у задоволенні позовних вимог можна буде ознайомитися після виготовлення та підписання повного тексту в порядку ст. 85 Господарського процесуального кодексу України, тобто впродовж п’яти днів з дня проголошення вступної і резолютивної частини рішення на офіційному веб-сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua/).

 

Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах  є відкритим, за винятком визначених законом випадків.

Представникам засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ рекомендуємо звертатись до прес-служби Господарського суду Одеської області за номером телефону: (0482)307-995.