flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз у справі за позовом ТОВ „Олсідз Блек Сі”

23 червня 2017, 12:27

        Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє, що засідання у справі №916/556/17 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю „Олсідз Блек Сі” до відповідачів  ТОВ „Будівельна компанія Дорсервіс”, державного реєстратора прав на нерухоме майно Лиманської районної державної адміністрації Одеської області Гриба М. П., за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача –  публічного акціонерного товариства „Укрзалізниця” в особі регіональної філії „Одеська залізниця” про визнання права власності на майно та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, яке було призначено на 23.06.2017р. о 10 год. : 00  хв. не відбулось.

        Сьогодні 23.06.2017р. у зв’язку із надходженням касаційної скарги від ТОВ „Будівельна компанія Дорсервіс” на ухвалу Господарського суду Одеської області  від 17.05.2017р. про забезпечення позову, суд  у складі судді Петренко Н.Д. постановив ухвалу про зупинення провадження у справі.  

 

        Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).