flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз стосовно розгляду справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Гранит К”

10 травня 2017, 12:04

        Справу №1-7/158-09-3124 про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю „Гранит К” 05.05.2017р. прийнято до свого провадження суддею Грабован Л.І. та призначено до розгляду. Раніше судом 24.09.2013р. введено процедуру санації та 24.11.2015р. затверджено План санації боржника.

        До суду подано клопотання голови комітету кредиторів про припинення повноважень керуючого санацією Гуріна В.Г., припинення повноважень розпорядника майна арбітражного керуючого Сніткіної І.А., призначення керуючим санацією – арбітражного керуючого Лахненко Є.М. та продовження процедури санації ТОВ „Гранит К” на шість місяців.

 

        Cудове засідання призначено на 07 червня 2017 р. об 11:00 у конференц залі, 1 поверх, в приміщені господарського суду Одеської області за адресою:  м. Одеса, пр-т Шевченка, 29.

 

        Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reqestr.court.gov.ua).

 

        Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах є відкритим, за винятком визначених законом випадків.

 

        Представниками засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ рекомендуємо звертатись до прес-служби  господарського суду Одеської області.

 

        Господарський суд є відкритим для спілкування з засобами масової інформації та закликає представників засобів масової інформації діяти в межах чинного національного законодавства про судоустрій та засоби масової інформації, з дотриманням принципів журналістської етики та міжнародних зобов’язань України стосовно забезпечення свободи преси і незалежності правосуддя.

 

        Прес-служба суду (тел. 307-995)