flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив передати справу щодо повернення «Дачі Маразлі» до Господарського суду міста Києва

22 лютого 2022, 16:00

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Цісельського О.В. перебувала справа №916/4033/21 за позовом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора до Одеської обласної ради, Управління обласної ради з майнових відносин та Товариства з обмеженою відповідальністю «Крок Вперед» про визнання незаконним та скасування рішень, визнання недійсним договору купівлі-продажу нежитлових будівель загальною площею 2615,2 кв.м., які знаходяться у м. Одеса на Лідерсовському бульварі.

В ході судового розгляду суд дійшов висновку про передачу справи до іншого суду за виключною підсудністю через те, що одним із відповідачів по справі є Одеська обласна рада. Відповідно до чинного законодавства спір, у якому відповідачем є обласна рада, розглядається місцевим господарським судом, юрисдикція якого поширюється на місто Київ. 

Таким чином, 17 лютого 2022 року суд ухвалив передати справу за підсудністю до Господарського суду міста Києва.

Повний текст ухвали складено сьогодні. 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).