flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд зупинив провадження у справі щодо повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача»

18 серпня 2021, 12:06

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Демешина О.А. перебуває справа №916/697/21 за позовом прокуратури в   особі Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях та Товариства з обмеженою відповідальністю «Драйв-Ін» за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивачів Державного закладу “Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій імені В.П. Чкалова” Міністерства охорони здоров'я України про визнання договору купівлі-продажу недійсним та повернення безпідставно набутого майна.

27 липня 2021 року суд залишив без розгляду заяву прокуратури про зміну предмету позову та залучення Фонду державного майна України як співвідповідача. 

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 17.07.2021р. суд зупинив провадження у справі у зв’язку з надходженням апеляційної скарги на зазначену ухвалу.

Справу направлено до Південно-західного апеляційного господарського суду.

 

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).