flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пресслужба суду інформує про рух справи щодо повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача»

13 серпня 2021, 15:14

 

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Демешина О.А. перебуває справа №916/697/21 за позовом прокуратури в особі Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській й Миколаївській областях та Товариства з обмеженою відповідальністю "Драйв-Ін" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів – Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій ім. В.П. Чкалова» Міністерства охорони здоров'я України про визнання договору купівлі-продажу недійсним та повернення безпідставно набутого майна.

13 серпня 2021 року суд задовольнив клопотання прокуратури про продовження строку підготовчого провадження та оголосив перерву у судовому засіданні до 30 серпня 2021 року о 14:20.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).

.