flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглядається справа щодо повернення приміщення, в якому знаходиться Одеська обласна філармонія

12 серпня 2021, 09:51

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Желєзної С.П. перебуває справа №916/1780/21 за позовом прокуратури в інтересах держави в особі Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Рішельє» про стягнення, розірвання договору та зобов’язання повернути приміщення культурної спадщини по вулиці Пушкінська.

У позовній заяві прокурор звертається до суду з проханням:

  • стягнути з ТОВ Фірми «Рішельє» на користь позивача заборгованість за охоронним договором на орендне користування пам’яткою культурної спадщини у розмірі 3 884 444,05 гривень та пеню у розмірі 312 240,09 гривень;
  • розірвати охоронний договір на орендне користування пам’яткою культурної спадщини;
  • зобов’язати відповідача звільнити й повернути Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації приміщення, що знаходиться на розі вулиць Пушкінської та Буніна в місті Одесі.

Під час судового засідання, 11 серпня 2021 року, представник ТОВ Фірми «Рішельє» заявив клопотання про відкладення розгляду справи у зв’язку з необхідністю ознайомлення з матеріалами справи та підготовки відзиву на позовну заяву. 

Розглянувши клопотання, суд задовольнив його та оголосив перерву у підготовчому засіданні до 30 серпня 2021 року о 17:00. Крім того, суд зобов’язав відповідача надати відзив до 25.08.2021р.

 

 

     Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).