flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз: у суді розглядається справа щодо банкрутства ТОВ "Прогресбуд-Інвест"

21 липня 2021, 16:57

У зв’язку із суспільним інтересом до справи про банкрутство "Прогресбуд-Інвест" прес-служба суду повідомляє, що в провадженні судді Господарського суду Одеської області Грабован Л.І. з 19.09.2019р. перебуває справа №916/1261/16 про визнання банкрутом ТОВ «Прогресбуд-Інвест» (забудовник ЖК «Іспанський»).

Постановою Господарського суду Одеської області від 20.10.2016р. ТОВ "Прогресбуд-Інвест" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру.

Ліквідатором ТОВ "Прогресбуд-Інвест" згідно ухвали Господарського суду Одеської області від 18.11.2019р. призначено арбітражного керуючого Петровську Н.А.,  яка систематично надає суду відомості щодо проведення ліквідаційної процедури, здійснення повноважень ліквідатора банкрута, у тому числі продажу майна банкрута.

З дня призначення арбітражного керуючого Петровської Н.А. ліквідатором банкрута скарг на її дії чи бездіяльність учасниками справи про банкрутство або іншими особами не подавалось; будь-яких заяв стосовно визнання недійсними результатів аукціону, проведеного ліквідатором банкрута, до господарського суду не надходило.   

Повідомляємо, що особи, щодо прав та обов’язків яких існує спір, мають право на звернення до суду із відповідними заявами у справі.

Оцінку дій ліквідатора суд надає при розгляді звіту ліквідатора за наслідками завершення ліквідаційної процедури. Такого звіту суду ліквідатором банкрута не подавалось, відповідно судом такий звіт  не розглядається. Ліквідаційна процедура триває.

Наступне судове засідання у справі призначене на 11.08.2021р. об 11 год. 00 хв. для розгляду заяви ліквідатора банкрута про визначення умов продажу майнових активів та заяви кредитора ПАТ АБ «Укргазбанк» про внесення змін до реєстру кредиторів.

Засідання суду відбудеться у приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, в залі судових засідань  № 9 (четвертий поверх), тел. 0(482)307-966.

 

 

         Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).