flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває розгляд справи щодо стягнення збитків внаслідок витоку нафти із судна «Delfi»

12 липня 2021, 17:47

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Смелянець Г.Є. перебуває справа №916/3825/20 за позовом прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в Одеській області до компанії Mister Drake PC про стягнення збитків заподіяних державі внаслідок забруднення внутрішніх морських вод.

За час, що минув з дня відкриття провадження, прокуратура надала до суду нотаріально засвідчені переклади англійською мовою ухвали про відкриття провадження та позовної заяви, які були направлені до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії для належного повідомлення відповідача.

У зв’язку із надходження до суду клопотання позивача про заміну сторони у процесі, а саме Державної екологічної інспекції в Одеській області  на правонаступника – Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу та необхідністю надання відповідачем відзиву на позовну заяву, суд відклав підготовче засідання  на 02.08.2021р. о 14:30.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).