flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи щодо будівництва яхт-клубу на Французькому бульварі в онлайн режимі

24 вересня 2020, 18:24

В провадженні судді Щавинської Юлії Михайлівни перебуває справа №916/465/20 за позовом прокуратури до Одеської міської ради та Товариства з обмеженою відповідальністю «Варда Плюс»» про визнання незаконними рішень, визнання недійсним договору оренди землі та зобов'язання повернути місту земельну ділянку площею понад 6,5 га на Французькому бульварі в місті Одесі.

Наразі у суді продовжується розгляд справи по суті. Під час судового засідання, 24 вересня 2020 року, були досліджені докази, що знаходяться в матеріалів справи.

Наступне засідання відбудеться 29 вересня 2020 року о 14:15  у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

Нагадуємо, що з метою попередження розповсюдження в приміщенні суду коронавірусної інфекції COVID-19 та убезпечення здоров'я оточуючих до зали судових засідань допускаються лише учасники судового процесу, а судове засідання транслюється на YOUTUBE каналі "Судова влада України".

Запис трансляції даного засідання можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/2RWo2gQ

Також нагадуємо, що за перебігом судових засідань по справі №916/465/20 можна буде спостерігати за посиланням: https://bit.ly/2EuNKWF

Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про те, що розгляд справи щодо будівництва яхт-клубу на Французькому бульварі відбувся в онлайн режимі.

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).