flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи щодо позову SOCAR Україна до Одеського припортового заводу

16 вересня 2020, 14:09

     В провадженні судді Господарського суду Одеської області Невінгловської Юлії Михайлівні перебуває справа №916/2130/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю „Торговий дім „Сокар Україна” до Акціонерного товариства „Одеський припортовий завод” (АТ „ОПЗ”) про визнання недійсним рішення та зобов’язання вчинити певні дії.

    Позивач просить визнати недійсним рішення правління АТ „ОПЗ” щодо процедури відбору замовника робіт з переробки давальницької сировини та послуг з відвантаження готової продукції для АТ „ОПЗ” оголошеної 19.06.2020р. та зобов’язати відповідача допустити учасника ТОВ „Торговий дім „Сокар Україна” до участі в електронному аукціоні.

     За час, що минув з попереднього судового засідання від позивача до суду надійшла відповідь на відзив.

     Під час судового засідання, 14 вересня 2020 року, відповідач надав до суду заперечення на відповідь на відзив.

     З метою детального вивчення наданих документів, представник позивача просив відкласти розгляд справи. За результатом задоволення його усного клопотання розгляд справи було відкладено на 18 вересня 2020 року о 12:00.

      Наступне судове засідання відбудеться у приміщені Господарського суду Одеської області за адресою проспект Шевченко, 29.

 

     Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).