flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглядається справа щодо захисту авторського права на зображення персонажа «Лунтік»

03 вересня 2020, 10:15

     Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Лічмана Леоніда Васильовича перебуває справа № 916/2438/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Студия анимационного кино «Мельница» до фізичної особи-підприємця Діденка Олександра Вікторовича про стягнення 93130,88 грн. матеріальної шкоди, включаючи упущену вигоду за використання авторського права.

     В обґрунтування позовних вимог ТОВ  «Студия анимационного кино «Мельница» посилається на те, що відповідач без згоди позивача  розповсюджував контрафактний товар із зображенням персонажів «Лунтік» та «Міла», які є частиною аудіовізуального твору «Лунтік і його друзі», авторські права на які належать позивачу.

     Ухвалою Господарського суду Одеської області від 25.08.2020р. відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання на "22" вересня 2020 р. о 13:45.

      Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, б. 29, в залі судових засідань №9 (4 поверх).

     

     Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).