flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді розглядається справа щодо повернення приміщення, в якому знаходиться Одеська обласна філармонія

11 серпня 2020, 17:59

       Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє про те, що в провадженні судді Смелянець Г.Є. перебуває справа №916/1871/20 за позовом прокуратури в інтересах держави в особі Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради до Товариства з обмеженою відповідальністю  Фірми «Рішельє» про стягнення, розірвання договору та зобов’язання вчинити певні дії щодо приміщення культурної спадщини по вулиці Пушкінська.

       У позовній заяві прокурор звертається до суду з проханням:

  • стягнути з ТОВ Фірми «Рішельє» на користь Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації заборгованість за охоронним договором на орендне користування пам’яткою культурної спадщини у розмірі 2 800 675,47 гривень та пеню у розмірі 571 600,06 гривень;
  • розірвати охоронний договір на орендне користування пам’яткою культурної спадщини;
  • зобов’язати ТОВ Фірму "Рішельє" звільнити і повернути Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації приміщення, що знаходиться на розі вулиць Пушкінської та Буніна в місті Одесі.

      В день судового засідання, 10 серпня 2020 року, до суду надійшло клопотання відповідача про ознайомлення з матеріалами справи, відкладення підготовчого засідання та продовження строку підготовчого провадження. Представник прокуратури проти задоволення даного клопотання не заперечував, у зв’язку з чим суд ухвалив продовжити строк підготовчого провадження та відкласти судове засідання на 07 вересня 2020 року о 15:30.

          Засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

       Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).