flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді розглядається позов SOCAR Україна до Одеського припортового заводу

11 серпня 2020, 11:22

     Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє про те, що в провадженні судді Невінгловської Юлії Михайлівні перебуває справа №916/2130/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю „Торговий дім „Сокар Україна” до Акціонерного товариства „Одеський припортовий завод” (АТ „ОПЗ”) про визнання недійсним рішення та зобов’язання вчинити певні дії.

    Позивач просить визнати недійсним рішення правління АТ „ОПЗ” щодо процедури відбору замовника робіт з переробки давальницької сировини та послуг з відвантаження готової продукції для АТ „ОПЗ” оголошеної 19.06.2020р. та зобов’язати відповідача допустити учасника ТОВ „Торговий дім „Сокар Україна” до участі в електронному аукціоні.

    Ухвалою Господарського суду Одеської області від 22.07.2020р. суд заборонив АТ „ОПЗ" вчиняти дії в межах проведення відбору за процедурою відбору замовника робіт з переробки давальницької сировини та послуг з відвантаження готової продукції для АТ „ОПЗ”, оголошеної 19.06.2020р.

       Під час підготовчого засідання, 10 серпня 2020 року, позивач попросив надати йому час для ознайомлення з відзивом на позовну заяву, який був поданий до суду перед початком судового засідання. Суд дану заяву задовольнив та встановив сторонам строк для надання відповіді на відзив та заперечень.

      Наступне судове засідання відбудеться 14 вересня 2020 року об 11:00 у приміщені Господарського суду Одеської області за адресою проспект Шевченко, 29.

      Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).