flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді розглядається справа щодо будівництва яхт-клубу на Французькому бульварі в Одесі

06 серпня 2020, 14:08

        Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Щавинської Юлії Михайлівни перебуває справа №916/465/20 за позовом прокуратури до Одеської міської ради та Товариства з обмеженою відповідальністю "Варда Плюс" про визнання незаконними рішень, визнання недійсним договору оренди землі та зобов'язання повернути місту земельну ділянку площею понад 6,5 га на Французькому бульварі в місті Одесі.

        Напередодні судового засідання до суду надійшло клопотання, в якому заявники просять суд не розглядати їх заяву про вступ у справу третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору,  на стороні позивача.  Під час судового засідання, 5 серпня 2020 року, суд дане клопотання задовольнив та вирішив не розглядати заяву про вступ у справу третіх осіб. Після чого суд  запропонував сторонам надати свою позиції по справі.

        Заслухавши позиції сторін, суд продовжив строк підготовчого провадження у даній справі та відклав підготовче засідання на 26 серпня 2020 року о 14:00.

        Засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

        Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланнями: 

        Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).