flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи щодо розірвання договору в районі пляжу «Чайка» в місті Одесі

06 серпня 2020, 10:39

         Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Смелянець Г.Є. знаходиться справа №916/1330/20 за позовом Департаменту комунальної власності (ДКВ) Одеської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "АМБЕР ГРУП УКРАЇНА" про розірвання договору оренди берегозахисної споруди площею 8205,0 кв.м. в районі пляжу "Чайка" на узбережжі Чорного моря в місті Одесі та зобов'язання звільнити її, та зустрічним позовом ТОВ "АМБЕР ГРУП УКРАЇНА" до ДКВ Одеської міської ради про скасування (визнання  неправомірними) приписів.

      Вчора, 15 липня 2020 року, суд оголосив перерву в підготовчому судовому засіданні у зв’язку із задоволенням письмового клопотання представника ТОВ "АМБЕР ГРУП УКРАЇНА" про продовження процесуальних строків для надання відповіді на відзив по зустрічному позову та відкладення розгляду судової справи.

        Представник ДКВ Одеської міської ради не заперечував проти задоволення клопотання та звернувся до суду з усною заявою про продовження процесуального строку для надання відповіді на відзив по первісному позову.

           Наступне судове засідання відбудеться 21 вересня 2020 року о 13:45 у приміщенні суду за адресою: проспект Шевченка, 29.

           Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланнями:

          Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).