flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді розглядається справа щодо повернення державного майна у Затоці

22 липня 2020, 11:10

Пресслужба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні судді Бездолі Юлії Сергіївни знаходиться справа № 916/1824/20 за позовом прокуратури Одеської області, в інтересах держави, в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях до Приватного підприємства “СТИВІДОРНА КОМПАНІЯ СЕНАТ”.

Позивач просить стягнути заборгованість за договором оренди; розірвати договір оренди державного нерухомого майна та зобов’язати відповідача повернути державне нерухоме майно загальною площею 5939,3 кв.м, що розташоване за адресою: Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт Затока, вул. Приморська.

Напередодні судового засідання до суду надійшло два клопотання від відповідача:

-         про відкладення розгляду справи;

-         про продовження процесуального строку на подачу відзиву на позовну заяву.

У судовому засіданні 21 липня 2020 року судом в протокольній формі продовжено строк підготовчого провадження у даній справі та відкладено підготовче засідання на  02 вересня 2020 року о 16.30 .  Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, зал судових засідань №4.

Раніше Господарським судом Одеської області повідомлялося про хід розгляду справи за посиланням: https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/963458/

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень ( http://reyestr.court.gov.ua).