flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Самоізоляція не є перешкодою у вирішенні конфліктів

28 квітня 2020, 10:42

Карантин не привід забути про медіацію. Тому в умовах карантину, впровадженого на території Україні з 12.03.2020р., Українська академія медіації забезпечує проведення медіації в онлайн режимі.

Для реалізації поставлених завдань Українська академія медіації співпрацює з Одеським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Службою у справах дітей Одеської міської ради, Координаційним центром з надання правової допомоги, Одеським місцевим центром з надання БВПД, Громадським центром правосуддя Одеської області, Південно-західним апеляційним господарським судом, Господарським судом Одеської області та П'ятим апеляційним адміністративним судом.

У зв’язку із запровадженням особливого режиму роботи суду на період карантину на виконання постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” обмежено доступ до адміністративної будівлі Південно-західного апеляційного господарського суду та Господарського суду Одеської області, на базі якої діє кабінет медіації, тому у разі необхідності Ви маєте можливість скористатись онлайн форматом проведення медіації.

Тож, якщо Ви маєте бажання вирішити конфлікт шляхом переговорів за участю медіатора – Українська академія медіації Вам допоможе. Онлайн послуга надається на безоплатній основі.

 

 

Для більш детальної інформації переходьте за посиланням:

https://bit.ly/2KAgk8o