flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянута справа стосовно приміщення в центрі Одеси

24 квітня 2020, 11:20

Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє, що в провадженні суду перебувала справа №916/3443/19 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ДІНСТРОЙ» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельно-Монтажне Управління «УКРТОРГБУД» та державного реєстратора про скасування запису про право власності за відповідачем на об’єкт нерухомого майна, що розташований по вулиці Військовий узвіз в місті Одеса.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що позивачу здійснюються перешкоди у користуванні належним йому майном, а саме нежитловою будівлею, внаслідок неправомірних дій відповідачів.

За результатами розгляду справи 17.03.2020р. судом ухвалено рішення, яким позовні вимоги задоволено повністю. Скасовано рішення державного реєстратора та запис про право власності за ТОВ «Будівельно-монтажне управління «УКРТОРГБУД» на спірний об’єкт нерухомого майна площею 13 кв.м. в місті Одеса по вулиці Військовий узвіз.

Відповідач – ТОВ «Будівельно-Монтажне Управління «УКРТОРГБУД», не погодився з рішенням суду від 17.03.2020р. та наразі оскаржує останнє у Південно-західному апеляційному господарському суді.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).