flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вражаюче завершення проекту «Модельний розгляд господарської справи 2020»

06 березня 2020, 12:36

В Господарському суді Одеської області звершився проект «Модельний розгляд господарської справи 2020» організований спільно з Little Legal Think Tank 2m112 – освітнього проекту ЕПФ ОНУ імені І. І. Мечникова.

Так, вчора відбулося судове засідання з розгляду модельної справи по суті з суворим дотриманням норм Господарського процесуального кодексу України. Студенти не оминули стадії відкриття судового засідання з розгляду справи по суті, вступних промов учасників судового засідання, дослідження доказів, судових дебатів та ухвалення судового рішення. Особливо варта уваги ґрунтовна підготовка учасників до судових дебатів, завдяки чому судові дебати видались пекельними та захоплюючими. Вражаюче, але не в кожному судовому засіданні за участі професійних юристів можливо побачити такий рівень підготовки та жагу до перемоги.

За ходом судового засідання спостерігали суддя-тренер Господарського суду Одеської області Юрій Шаратов, заступник декана ЕПФ ОНУ Андрій Смітюх, д.ю.н. та професор кафедри адміністративного та господарського права ОНУ імені І.І. Мечникова Тетяна Степанова.

Участь в проекті не тільки стала чудовою нагодою перевірити свої теоретичні навички в господарському процесі, а і набути практичні. Сподіваємось, що поради та оцінки тренерів надихнуть учасників проекту на нові звершення в навчанні, тим паче, що всі дійові особи судового засідання були нагороджені учнівськими бонусами.

По закінченню судового засідання усі учасники заходу отримали спільні подяки Господарського суду Одеської області та Економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, а також сертифікат від Господарського суду Одеської області.