flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Безпека суду у надзвичайних ситуаціях: в Одесі відбувся тренінг для керівників апаратів місцевих загальних судів Одеського регіону

05 березня 2020, 11:15

Вчора Територіальним управлінням ДСА України в Одеській області спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи було проведено тренінг для керівників апаратів місцевих загальних судів Одеського регіону з питань готовності до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду. Захід відбувся на базі Центру судової комунікації Одеської області.

Захід розпочався з вітального слова начальника Територіального управління ДСА України в Одеській області Тараса Лукаша, голови Південно-західного апеляційного господарського суду Наталії Богацької, старшої менеджерки Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади Наталії Городецької та координаторки з питань гендерної політики та судового адміністрування українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи Людмили Чернявської.

Тренерами виступили заступниця начальника Територіального управління ДСА України у Львівській області Марія Коник та керівниця апарату Галицького районного суду міста Львова Олена Рут.

Тренінг був наповнений інформативним графічним та відеорядом і складався з теоретичної частини присвяченої плануванню дій з реагування на надзвичайні ситуації та забезпечення безперервної роботи судів, діям і засобам безпеки у разі виникнення надзвичайної ситуації, ролі Служби судової охорони та практичної, яка полягала в безпосередній участі у вправах «Case-study» - Ситуації з життя.

Захід відвідала керівник апарату Господарського суду Одеської області Олена Вінцевська.

Всі учасники висловили подяку організаторам за надану можливість вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок щодо дій у надзвичайних ситуаціях.

 

 Фото: Південно-західний апеляційний господарський суд