flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«День з дитиною» - нова традиція Господарського суду Одеської області

24 грудня 2019, 18:14

У Господарському суді Одеської області започатковано новорічну традицію «День з дитиною».

Сьогодні гостями суду були діти наших співробітників віком від трьох років, які завітали до суду для знайомства з місцем роботи своїх батьків, братів, сестер, бабусь та дідусів.

Прес-службою суду було розроблено спеціальний сценарій заходу. Початковою точкою стала екскурсія судом, яка завершилась пам’ятним фото на робочому місці.

Діти переглянули повчальний мультфільм «Урок справедливості», на прикладі якого дітям пояснили як по справедливості вирішувати суперечки, конфліктні ситуації, які дуже часто виникають у повсякденному житті, та яку роль виконує суд при вирішенні таких спорів.

В продовження заходу гості розділилися на групи за інтересами, в яких було організовано різні гуртки прикладних мистецтв. Зокрема, малеча малювала, ліпила з пластеліну, виробляла новорічні листівки та подарунки.

Солодкий стіл з мультфільмами підживив діток зарядом енергії для інтелектуальних та рухливих ігор, танців з аніматорами в  новорічних костюмах. Окрім Діда Мороза, який нагородив всіх солодкими подарунками, дітей розважали креативні співробітники суду в костюмах міньйонів та чарівника.

Діти поринули в святкову атмосферу пригод. Багато яскравих, незабутніх та видовищних вражень отримала малеча, їх батьки та родичі.

Даруємо гарний настрій для малечі.