flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області відбулось урочисте святкування Дня працівників суду

13 грудня 2019, 17:30

В Господарському суді Одеської області відбулися урочисті збори суддів та працівників суду на честь Дня працівників суду.

З вітальною промовою виступили голова суду Володимир Степанович Петров та заступник голови суду Олександр Анатолійович Демешин, які побажали від імені керівництва суду співробітникам великої наснаги, професійної витримки, нових звершень та невпинного самовдосконалення. На урочисті збори завітав начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Тарас Валерійович Лукаш, який привітав колектив Господарського суду Одеської області з прийдешнім професійним святом.

Почесними гостями зборів стали судді у відставці Микола Іванович Никифорчук, Олександра Юріївна Оборотова та Лариса Григорівна Трачук, яку було нагороджено почесною грамотою голови суду за сумлінну і бездоганну працю, та значний внесок у розвиток професійної діяльності.

Під час заходу працівників апарату суду було нагороджено почесними грамотами, подяками, подяками  та почесними грамотами Ради суддів України, подякою Національної школи суддів України, відзнакою Одеського міського голови та почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації.

На завершення урочистого заходу головою суду було проведено цікаву вікторину серед працівників на знання історії суду, за результатами якої переможців було нагороджено заохочувальними призами.

Вітаємо всіх колег з професійним святом!