flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершальний візит до суду в рамках Всеукраїнського тижня права

13 грудня 2019, 12:37

Господарський суд Одеської області приєднався до Всеукраїнського тижня права, який проводиться щороку у грудні для громадських та студентських організацій, закладів освіти, правників, активістів та органів влади.

Протягом тижня в суді проводилися інформаційно-навчальні заходи за участю суддів, керівництва та працівників апарату суду.

В рамках проекту вчора відбулася фінальна зустріч з учнями 10-В класу Одеської загальноосвітньої школи № 56 Одеської міської ради Одеської області у супроводі вчителя історії та права Костянтина Володимировича Голобородова.

Суддя-спікер Господарського суду Одеської області Лілія Іванівна Грабован привітала гостей, презентувала цікавий відео-ролик присвячений нашому суду та провела пізнавальну правову бесіду.

Починаючи з історії, Лілія Іванівна доступною мовою пояснила учням завдання, які покладені на судову гілку влади, процес здійснення правосуддя, законодавчі акти та важливість дотримання норм права у повсякденному житті.

Заключним етапом візиту стала екскурсія відділом документального забезпечення (канцелярія), яку провела начальниця відділу – Ірина Миколаївна Возна.

Ми впевнені, що заходи інформаційного та правовиховного характеру є важливим кроком на шляху запровадження високих стандартів сучасної правової освіти.

Господарський суд Одеської області запрошує усіх бажаючих завітати до нас на Всеукраїнський тиждень права у наступному 2020 році.