flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер взяла участь у засіданні Міжвідомчого комітету системи правосуддя Одеського регіону

10 грудня 2019, 14:08

На минулому тижні на базі Ради адвокатів Одеської області відбулося розширене засідання Міжвідомчого комітету системи правосуддя Одеського регіону.

У заході прийняли участь судді, представники Ради адвокатів Одеської області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області, управління підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, юридичного відділу Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, Державної прикордонної та міграційної служби України.

Від Господарського суду Одеської області у заході взяла участь суддя-спікер Лілія Іванівна Грабован.

В рамках зустрічі учасники обговорили законодавчі ініціативи та приділили увагу питанню щодо формування єдиного регіонального Реєстру перекладачів та надання доступу до нього.

Окремо зазначаємо, що Міжвідомчий комітет системи правосуддя Одеської області є робочою групою, до складу якої входять представники судової влади, прокуратури, поліції, юстиції, адвокатури та системи безоплатної правової допомоги. Комітет створено як платформу для обговорення питань, які цікавлять усіх учасників, реалізовує підхід у забезпеченні скоординованих комунікацій і негайне реагування на кризові ситуації і резонансні питання, які виникають в системі правосуддя, а також для виявлення можливостей для співпраці з реалізації програм покращення доступу до правосуддя.